LUONNON PUHTAUTTA

 

Tuotteissamme on kiehtova joukko luonnon kasviuutteita, eteerisiä öljyjä ja luonnossa esiintyviä vitamiineja, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa. Valitsemme vain korkealaatuisia ainesosia ihonhoitotuotteisiimme. Monet niistä, kuten aloe vera ja taikapähkinäuute, ovat olleet tunnettuja jo tuhansia vuosia ihoa rauhoittavien ja parantavien ominaisuuksiensa ansiosta. Toiset ovat paljon uudempia löytöjä.

Luonnollisia ainesosia kaikkialta maailmasta:

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä puhtaista, hellävaraisista ainesosista, joita valitsemme tuotteisiimme. Tarkemmat tiedot vaikuttavista ainesosista löytyvät yksittäisten Purelogicol tuotteiden kohdalta.

 

TIETEEN LOGIIKKAA

 

Purelogicol tuotteiden koostumuksissa yhdistyvät puhtaat luonnon uutteet ja huippuluokan ihonhoidollinen tiede. Tutkimus- ja kehitystyö sekä kliiniset tutkimukset ovat olleet perustana sille, miten tuotteidemme koostumukset on kehitetty; ja valitsemmekin ainoastaan korkeinta laatua olevia tieteellisesti tutkittuja ainesosia. Tuloksena on sarja täydellisen tasapainoisia, hellävaraisia ja tieteellisesti tutkittuja tuotteita.

Tuotteillemme on ominaista monet tieteellisesti arvioidut aktiviset ainesosat.

Irlannin sammaluute
Irlannnin sammalta esiintyy Atlannin rannikolla sekä Euroopan että Pohjois-Amerikan puolella. Kasvi sisältää lähes 10% proteiinia ja 15% mineraaleja ja siinä on runsaasti jodia ja rikkiä. Uute syväkosteuttaa ja rauhoittaa sekä suojaa ihon epidermistä. Se lievittää jopa lähes parantumattomia iho-ongelmia mukaanlukien ihottumat, psoriasis, punoitukset ja auringonpalamat. Se myös ravitsee ja suojaa ihoa ympäristöhaitoilta.

Acai
Acai on kotoisin Keski-ja Etelä-Amerikasta. Tämä pieni, violetti marja sisältää voimakkaita antioksidantteja ja omega- 6 ja 9-rasvahappoja, jotka edistävät nuorekasta ulkonäköä.

Lohikäärmehedelmä
Tämä hedelmä on kotoisin Mexikosta, Keski- ja Etelä-Amerikasta. Se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja, fytoalbumiineja ja fenoleja. Sillä on ravitsevia ja haavoja parantavia vaikutuksia.

Edelweiss-alppiruusu
Tämä puhtautta symboloiva kasvi on kotoisin Euroopan alpeilta. Sillä on tulehdusta estäviä, antiseptisiä ja antioksidatiivisia vaikutuksia.

Purasruohon siemenöljy

Tämä pieni, sininen kukka tunnetaan myös nimellä metsätähti ja se kasvaa monissa maissa ympäri maailmaa. Purasruohoöljy sisältää enemmän omega rasvahappoja kuin useimmat muut kasvit. Sen sisältämät  välttämättömät  rasvahapot ravitsevat, kosteuttavat ja  syväkosteuttavat ihoa.

Kollageeni
Sen ymmärtäminen, mika rooli kollageenilla on terveelle iholle, on tuotesarjamme ydin. Kliiniset tutkimukset osoittavat Collagen Peptide Skin Supplement - kollageenikapseleiden tehon. Kapselit valmistetaan parhaimmasta, korkealuokkaisesta kollageenista, jotta voimme taata niiden puhtauden ja tehokkuuden.   

Peptidit
Useilla erilaisilla peptideillä on kliinisissä kokeissa osoitettu olevan anti-aging ominaisuuksia johtuen niiden roolista solujen toimintojen välittäjäaineina. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että peptidit kertovat  soluille mitä tehdä. Tietyt peptidit esimerkiksi auttavat edistämään ihon kollageenisynteesiä.

Hyaluronihappo
Yhtä soluja ympäröivän matriisin pääkomponenteista, hyaluronihappoa kutsutaan toistuvasti ”avaimeksi nuoruuden lähteelle” , koska se imee itseensä kosteutta sienen tavoin, täyteläistää ihoa ja vähentää ryppyjen näkyvyyttä.

F-, A-, C- ja  E- nanovitamiinit

Nanovitamiinit tehdään luonnollisista fosfolipideistä. Niillä on erinomainen imeytymiskyky, mikä parantaa niiden tehoa.

Tuotteemme eivät sisällä parabeeneja, alkoholia, keinotekoisia väriaineita eikä keinotekoisia hajusteita.
Niitä ei ole testattu eäimillä. Tuotteissamme yhdistyvät aina luonnon puhtaus ja tieteen logiikka.

 

Kollageenin merkitys

 

 Kollageeni on nuorekkaan ja terveen ihon perusta.

Kollageenin kolmoisspiraali, oleellinen terveen ihon rakenteelle, on Purelogicolin brändimerkki. Terveen ja runsaan kollageenitason säilyttäminen on tuotesarjamme ydin.

Tietoa kollageenista

Jo 25 vuoden iän jälkeen elimistö alkaa hajottaa kollageenia. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään, kunnes 50 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa.  Kollageeniin ja hyaluronihapon väheneminen iholla  luonnnollisen ikääntymisprosessin seurauksena johtaa ryppyjen ilmestymiseen. Lisäteitoja löydät osiosta Kysymyksiä ja vastauksia kollagenista.

Syvällistä ihonhoitoa

Kosmeettiset ihonhoitotuotteemme on suunniteltu suojaamaan ja stimuloimaan kollageenin tuotantoa ihon pinnalla samalla raviten ja parantaen ihon kokonaisterveyttä.

Sisäisesti käytetttävä kollageeniiravintolisä työskentelee auttaen tukemaan ja  säilyttämään ihon rakenteen. Parantamalla elimistön kollageenia iho saa voimaa ja kestävyyttä, mikä on oleellista terveelle ja nuorekkaalle iholle.

Kliiniset tutkimukset

Collagen Peptide Skin Supplement – kollageenikapseleiden tehoa on tutkittu kliinisillä tutkimuksilla. Etelä-Afrikassa toteutettu kaksoissokkotutkimus osoitti, että  Purelogicol Collagen Supplement-kapseleita kannattaa ottaa  säännöllisesti.

 

 

Kollageenipeptidikapselit kliinisissä tutkimuksissa

 

 

Pretorian yliopistossa Etelä-Afrikassa suoritetut kliiniset tutkimukset osoittavat, että  Purelogicol Collagen Supplement-kollageenikapselit vähentävät ryppyjä, lisäävät ihon kosteutta ja pienentävät ihohuokosia..


Kliininen tutkimus hydrolysoidulla kollageenilla: Ihoanalyysi tehtiin kuuden viikon käytön jälkeen. Päiväannos oli 2,4 g hydrolysoitua kollageenia.

Pretorian Yliopiston farmakologian osasto. Prof. JR Snyman, Julkaistu: SADR Vol.9 Nro 3 - 2009.

 1. Kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto vähenee iän myötä, mikä johtaa juonteiden ja syvien ryppyjen ilmaantumiseen.

 2. Purelogicol-kollageenikapselit stimuloivat fibroblastieja tuottamaan uutta kollageenia ja hyaluronihappoa.

 3. Kollageenilla ja hyaluronihapolla rikastetut uudet ihosolut nousevat ihon pintaa kohti.

 4. Lisääntynyt kollageenin ja hyaluronihapon synteesi vahvistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta sekä saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.


 

Lue tutkimusraportti

 

Beauty Wheel

Purify | Exfoliate impurities with Tri-Peptides,
AHA (Alpha Hydroxy Acids) & Enzyme complex.

 • Target irregular pigmentation
 • Visibly reduce fine lines and wrinkles
 • Refine open pores

Protect | Nano-vitamins F, A, C & E absorb deeply to protect the skins DNA from free radical damage.

 • Protect against collagen breakdown
 • Defend against UV rays
 • Reduce inflammation

Hydrate | Collagen, Hyaluronic Acid & Essential oils provide deep moisturising properties to re-hydrate the skin.

 • Soothe, moisturise & refresh
 • Maintain smooth, plump skin
 • Improve skin tone & texture

Stimulate | Micro-collagen Peptides help activate collagen and elastin synthesis.

 • Strengthen the skin structure
 • Promote skin luminosity
 • Improve facial contours

Repair | Cell to cell communication ingredients activate the regeneration of the skin to promote cellular renewal.

 • Stimulate skins natural growth factors
 • Renew the skins resilience & firmness
 • Reveal younger, healthy skin

 

 

Kysymyksiä ja vastauksia kollageenista

 

K. Mitä kollageeni on?
V. Kollageenin osuus ihmiskehon proteiineista on jopa 30%. Fibroblastit tuottavat kollageenia ihon pinnan alla.
Tämä rakenteeltaan kolmoiskierteinen proteiini on vastuussa solujen yhteen sitomisesta. 75-80% ihosta koostuu siitä, ja se on yksi ihon keskeisistä rakenneosista.

K. Miten kollageeni liittyy ikääntymiseen?
V. Ihon ulkonäkö on suoraan verrannollinen siihen, miten ihoa tuetaan. Rypyt muodostuvat, kun ihosi oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena Vanhenemisen aiheuttavat sekä sisäiset että ulkoiset ikääntymistekijät. Sisäinen vanheneminen on kehomme luonnollinen kronologinen ikääntymisprosessi. 25 vuoden iän jälkeen elimistö alkaa hajottaa kollageenia 1.5%:n vuosivauhdilla.

Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 50 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa. Tämä voi johtaa hienojen juonteiden ja ryppyjen ilmestymiseen, sekä ihon kimmoisuuden vähenemiseen.

Ulkoiset ikääntymistekijät, kuten auringolle altistuminen, selittävät jopa 90% ihon vaurioista. Aurinko aiheuttaa DNA-vaurioita ja hajottaa kollageenia. Muita ulkoisia seikkoja, jotka aiheuttavat vanhenemista ovat ympäristö, lämpötila, painovoima, toistuvat kasvon liikkeet ja elämäntapa.

K. Miksi käyttäisin kollageeniravintolisää?
V. Kollageeniravintolisä voi auttaa lisäämään kollageenisynteesiä stimuloimalla fibroblastien toimintaa.

K. Mikä tekee Purelogicolista ainutlaatuisen verrattuna muihin kollageeniravintolisiin?
V. Pureogicol käyttää ainutlaatuista entsymaattista prosessia, joka pilkkoo kollageenin pienimolekyyliseksi. Elimistö pystyy hyödyntämään näitä pienempiä molekyylejä eli ne imeytyvät helposti elimistöön. Purelogicol on valmistettu farmaseuttisten standardien mukaisesti ja sen on kliinisesti osoitettu vähentävän ryppyjä, pienentävän huokosia ja lisäävän ihon kosteutta.

K. Onko tuotteella mitään haittavaikutuksia tai vasta-aiheita?
V. Tuotteella ei ole mitään tunnettuja haittavaikutuksia tai vasta-aiheita.

K. Kuinka kauan kestää ennen kuin näen tuloksia?
V. Purelogicol käyttää ainutlaatuista entsymaattista prosessia, joka pilkkoo kollageenin pienimolekyyliseksi. Elimistö pystyy hyödyntämään näitä pienempiä molekyylejä eli ne imeytyvät helposti elimistöön. Purelogicol on valmistettu farmaseuttisten standardien mukaisesti ja sen on kliinisesti osoitettu vähentävän ryppyjä, pienentävän huokosia ja lisäävän ihon kosteutta.

K. Onko tuotteella mitään haittavaikutuksia tai vasta-aiheita?
V. Tuotteella ei ole mitään tunnettuja haittavaikutuksia tai vasta-aiheita.

K. Kuinka kauan kestää ennen kuin näen tuloksia?
V. Purelogicol on ohjelma, jonka teho paranee asteittain ja tulokset vaihtelevat henkilöstä toiseen. Käyttäjät ovat kertoneet hyödyllisistä tuloksista ensimmäisen 4 viikon aikana. Tämä riippuu yksilön iästä, painosta ja aineenvaihdunnan nopeudesta.

Käytä tuotetta kolmen kuukauden ajan päästäksesi optimaalisiin tuloksiin. Jatka samalla annostuksella säilyttääksesi pysyvät hyödyt.

K. Entä jos en pysty nielemään kapseleita?

V. Voit avata kapselit ja kaataa sisällön veteen tai appelsiinimehuun, sekoittaen kunnes se liukenee.

K. Aiheuttaako kollageenin käyttö painonnousua tai ruokahalun kasvua?
V. Ei

K. Voinko kasvattaa päivittäistä annostani?
V. Kyllä, voit kasvattaa annoksen 6 kapseliin päivässä. Annoksen edelleen kasvattaminen saattaa antaa lisähyötyjä.

K. Aiheuttaako kollageenin nauttiminen painonnousua tai lisääkö se ruokahalua?
V. Ei