1. Rekisterinpitäjä

DermaVision Oy

Hinaajakatu 8 as 6

15140 LAHTI

y-tunnus 2721401-7

 
2. Rekisteriasioita hoitaa

DermaVision Oy / Riitta Scheiman

02250 ESPOO

Sähköposti: dermavision@dermavision.fi

 
3. Rekisterin nimi

PureLogicol.fi

 
4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään DermaVision Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteriä varten. Asiakasrekisteriä käytetään vain tilausten käsittelyä ja laskutusta varten. Asiakasrekisteriä voidaan käyttää tiedotteiden ja tuotetarjousten lähettämistä varten, mutta  vain niille käyttäjille, jotka ovat siihen antaneet luvan. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot, muuttaa niitä tai pyytää poistamaan tiedot rekisteristä kokonaan.

 
5. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä ja rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt rekisteröintilomakkeeseen rekisteröitymisen yhteydessä tai antanut tilauksen yhteydessä. Rekisteriin tallentuvat myös ne tiedot, jotka käyttäjä tallentaa itse sen jälkeen, kun hänen rekisteröitymisensä on hyväksytty.

Pakollisia rekisteröitymistietoja tilauksen yhteydessä ovat nimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 
6. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. DermaVision Oy varaa kuitenkin oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 
7. Rekisterin suojaus

Rekisteriä käsittelevillä on henkilökohtainen ylläpito- ja käyttöoikeus. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Pääsy toimitilaan, jossa rekisteritiedot sijaitsevat, on vain rekisterin erityisluvan saaneilla.