LÖYDÄ
SISÄINEN KAUNEUTESI

Olemme kaikki ainutlaatuisia ja todellinen kauneutemme alkaa sisältäpäin. Jos tunnet itsesi kauniiksi sisältä, se säteilee ulospäin. Kehittyneet, kliinisesti testatut ravintolisämme auttavat torjumaan ikääntymisen näkyviä merkkejä sisältäpäin ravitsemalla ja tukemalla ihon syviä kerroksia. Kollageeni on nuorekkaan ja terveen ihon perusta. Sen kolmoispiraali on oleellinen terveen ihon rakenteelle ja siksi olemme valinneet sen kuvaamaan Purelogicol-brändiä. Terveen ja runsaan kollageenitason ylläpitäminen on tuotevalikoimamme ydin.

DISCOVER  YOUR INNER BEAUTY

NÄYTÄ
ULKOINEN KAUNEUTESI

Yhdistämällä luonnon puhtaus ja tieteen logiikka ennakoiva, kollageenia elvyttävä ihonhoitosarjamme on suunniteltu puhdistamaan, suojaamaan, stimuloimaan, korjaamaan ja kosteuttamaan ihoa. Jokainen osa tuotevalikoimaamme perustuu tieteelliseen huippuosaamiseen ja sisältää kiehtovan joukon luonnollisia kasviuutteita, eteerisiä öljyjä ja luonnossa esiintyviä vitamiineja maailman eri osista. Korkealaatuinen tutkimus ja kehitys tukevat tuotteidemme tehokkuutta, jotka perustuvat huippuluokan aktiivisiin ainesosiin, joita on huolellisesti kehitetty ja tutkittu niiden tehon osoittamiseksi.

REVEAL YOUR OUTER BEAUTY

EDELLÄKÄVIJÖITÄ VUODESTA 2002

Purelogicol on brittiläinen ihonhoitoyritys, joka on ollut sisäisen ja ulkoisen kauneuden edelläkävijä vuodesta 2002. Olemme yksi niistä harvoista yrityksistä, jotka ymmärsivät ja sisäistivät sen, että kauneus alkaa sisältäpäin. Ylellinen, älykäs ihonhoitosarjamme toimii aktiivisesti sekä ulkoisesti että sisältäpäin! Uskomme kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan terveydessä, kauneudessa ja hyvinvoinnissa. Myönteinen minäkuva vaikuttaa fyysiseen, psyykkiseen, sosiaaliseen, emotionaaliseen ja henkiseen hyvinvointiimme. Ei ole väliä minkä ikäinen olet, ansaitset sen, että näytät ja tuntuu hyvältä!

EDELLÄKÄVIJÖITÄ VUODESTA 2002

MATKAMME

Vuonna 2002 Purelogicol muuttui jännittävästä unelmasta todeksi. Toimitusjohtaja Allan McLaughlin’in kovan työn, intohimon ja tulevaisuuteen tähtäävän ajattelun seurauksena syntyi menestyksekäs inhohoitosarja. Pienestä aloittanut Purelogicol tuotemerkki on saavuttanut kansainvälisen maineen, joka perustuu puhtauteen, tieteelliseen tutkimukseen ja tuotevalikoiman tehoon. Matka on ollut jännittävä ja tämän jo 12 vuoden kuluessa kollageeniravintolisämme on laajalti tunnustettu vaikutuksistaan ihon terveyteen ja kykyyn elvyttää ihoa sisältäpäin.

MATKAMME

Allan McLaughlin

Tästä Kaikki Alkoi...

Katsellessani taaksepäin 90-luvulle, kaikki toiveeni ja unelmani pyörivät musiikin ympärillä. Kunnianhimoinen tavoitteeni oli menestyä laulajana ja melkein tein sen! Allekirjoitin levytyssopimuksen ja esiinnyin eri paikoissa ympäri Englantia. Valtava stressi ja kirkkaat valot pahensivat iho-ongelmiani; akne oli niin paha, että se alkoi vaikuttaa itseluottamukseeni esiintymislavalla.Kiinnostukseni ihonhoitoon syntyi näin omista tarpeistani. Tämä kehittyi nopeasti intohimoksi valmistaa tuotteita, jotka auttaisivat minua ja muita ihmisiä näyttämään hyviltä ja tuntemaan itsensä hyvinvoiviksi. Ihon suojaaminen, ravitseminen ja jopa korjaaminen olivat tulleet minulle melkeinpä pakkomielteeksi.Henkilökohtainen läpimurto minulle oli oivaltaa, mikä massiivinen merkitys on kollageenilla, proteiinilla, josta niin suuri osa kehomme sidekudoksesta koostuu. Alusta lähtien lähestymistapani on aina perustunut asiantuntijatietoon, tutkimuksiin ja kliiniisiin kokeisiin – samoin tuotteiden testaukseen monenlaisille ​​ihotyypeille omani mukaanlukien.On ollut palkitsevaa työskennellä yhdessä johtavien laboratorioiden kanssa, soveltaen viimeisintä tieteellistä tutkimusta ja valikoida sarjaani arvostettuja tuotteita, jotka tehokkaasti palauttavat ihmisten luottamuksen omaan ihoonsa.

 

Signature

Allan Mclaughlin
Toimitusjohtaja